Blog: Mijn verhaal over mijn diabetes

Dit blog ben ik begonnen omdat ik wil delen hoe ik leef met diabetes. Naast mijn werk ben ik moeder van twee meiden Noor (9 jaar) en Anna (7 jaar). Ik ben getrouwd met Jeroen en woon in Amersfoort.

Op mijn blog deel ik mijn persoonlijke ervaringen met diabetes. Hoe ik iedere dag weer probeer gezonde keuzes te maken, hoe ik soms worstel met mijn diabetes, wat diabetes met mij doet als persoon, welke keuzes ik maak met eten, hoe ik mijn diabetes combineer met mijn gezin en als zelfstandig ondernemer in de diabeteszorg.

De afgelopen maanden train ik voor de Vasaloppet waaraan ik op 6 maart 2016 ga deelnemen. De Vasaloppet is de oudste, grootste en langste langlaufmarathon ter wereld van 90 kilometer die gehouden wordt in Zweden. Zonder langlaufervaring heb ik nog heel wat trainingen voor de boeg en natuurlijk ben ik erg benieuwd hoe ik tijdens deze lange tocht mijn glucose op pijl kan houden. Nieuwe uitdagingen en persoonlijke ervaringen met mijn diabetes die ik ga delen op mijn blog. Mijn persoonlijke verhaal deel ik om anderen, met en zonder diabetes, te inspireren!

Share This